Acum poti comanda produsele tale favorite si la EasyBox!

Top motive pentru care vei dori sa ai un smartwatch

Top motive pentru care vei dori sa ai un smartwatch
Odata cu evolutia tehnologiei, putem beneficia de totul felul de gadget-uri inteligente, menite sa ne ajute sa devenim mai eficienti si sa ne faca viata mult mai usoara. Iata ca printre cele mai importante inventii ale epocii digitale se afla si smartwatch-urile, care au prins destul de repede la public.

In zilele noastre gasim pe piata o gama larga de astfel de smartwatch-uri care indeplinesc foarte multe functii. Ca si aspect general, un smartwatch te va ajuta sa preiei anumite informatii mult mai rapid de la incheietura mainii, decat sa iti verifici de fiecare data telefonul.
Acest lucru te ajuta mai ales atunci cand esti in timpul unei intalniri, la volan sau efectiv nu poti raspunde la telefon. Iata deci, cateva motive pentru care vei prefera sa iti achizitionezi un smartwatch.

Devino mai eficient cu un ceas smartwatch

● Daca esti pasionat de sport, un smartwatch iti va fi de folos si asta pentru ca vine cu 3 beneficii importante. Aplicatiile smart vor combina rezultatele din timpul antrenamentelor si iti vor oferi toate indicatiile necesare, astfel incat la urmatoarele antrenamente sa te poti perfectiona. In plus, poti urmari mult mai simplu si mai usor cati pasi ai facut, care este ritmul tau cardiac si distanta pe care ai parcurs-o. In acest context, nu mai ai grija telefonului si poti sa iti faci in voie exercitiile.
● Bateria telefonului tau nu mai tine? Telefoanele care au un ecran mai mare si o rezolutie mai inalta, au tendinta de a se descarca mult mai repede. Daca optezi pentru un smartwatch, bateria telefonului tau va tine chiar si 2 zile.
● Ai o viata personala activa? Daca esti in miscare de dimineata pana seara, stai ore intregi la volan sau poate ca participi la intalniri zilnice cu persoanele de afaceri, vei prefera un smartwatch. Pe langa faptul ca vei fi mult mai atent la volan, la intalnirile importante nu vei mai pune mana pe telefon la orice aprindere de ecran. Este nepoliticos sa iti verifici in permanenta telefonul.
● Functia de EKG. Cu ajutorul unui smartwatch vei putea sa iti monitorizezi si palpitatiile inimii. De ce? Pentru ca sanatatea este importanta.
● Opteaza pentru ceasurile waterproof. Cele rezistente la apa, precum ploaia, spalatul pe maini sau transpiratia sunt ideale. Nu trebuie sa il dai jos de la mana, indiferent de activitatea pe care o desfasori sau de vremea de afara.

Ce poti alege din magazinul nostru

In magazinul nostru zenkabeat.com vei gasi smartwatch-ul de care ai nevoie. Toate indeplinesc functiile amintite mai sus, cat si altele.

Poti alege fie pentru femei, fie pentru barbati. Sunt elegante, au un design inedit si completeaza cu succes orice tinuta vestimentara.

Poti opta, de asemenea, intre modelele clasice si cele moderne, in functie de preferinte. Display-ul va fi 100% controlat de tine, iar numarul mare de aplicatii compatibile te va ajuta sa devii mai eficient. Poti sa vezi aici gama de ceasuri smartwatch.

Opteaza asadar sa fii mai practic si sa iti indeplinesti taskurile zilnice mai inteligent cu ajutorul gadgeturilor de ultima generatie.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!