Acum poti comanda produsele tale favorite si la EasyBox!

Stylus pentru iPad - o experienta realista in timp ce desenati!

Stylus pentru iPad - o experienta realista in timp ce desenati!
Gadgeturile care au fost aduse pe piata in ultima vreme sunt din ce in ce mai sofisticate, corespunzand nevoii clientilor de a fi la curent cu ultimele descoperiri in domeniu. Noi, cei de la Zenkabeat, ne straduim in permanenta sa fim conectati atat cu ultimele inovatii in materie de tehnologie, cat si cu cerintele pietei si ale clientilor nostri. Ne adaptam dupa necesitatile pietei de consum in asa fel incat cumparatorii sa revina mereu la noi.

Va prezentam asadar unul din ultimele produse care au patruns pe piata de profil si anume Stylus iPad Touch Pen Zenkabeat, cu ajutorul caruia puteti sa desenati sau sa schitati tot ce va doriti pe un iPad.

Un produs usor de folosit


Intr-adevar, Stylus pentru iPad Touch Pen Zenkabeat este asemanator unui pix sau creion obisnuit, dar este subtire si usor, cantareste dor 17 grame.

Indiferent ca doriti sa notati ceva important sau poate aveti inspiratie sa desenati, acest creion va este indispensabil, deoarece va da o senzatie la fel de realista ca si cum ati face acest lucru pe o foaie de hartie.

La aceasta senzatie contribuie si varful subtire de numai 1,5 milimetri, confectionat din material POM, unul dintre cele mai bune materiale posibile, cunoscut si sub denumirea de poliacetal sau acetal.

Acest material are mai multe proprietati exceptionale, printre care amintim rigiditatea sporita, rezilienta buna, uzura redusa si absorbtia redusa a apei.

Astfel, Stylus pentru iPad fiind confectionat din acest material are garantia calitatii si rezistentei sale in timp.

Caracteristici importante ale Stylus iPad Pen


Printre cele mai importante caracteristici ale acestui creion pentru iPad se numara si faptul ca va puteti odihni mana pe ecran in timp ce desenati sau scrieti, fara sa fie nevoie de achizitia unei manusi speciale in acest caz -  mai precis o manusa anti-frictiune.

Senzitivitatea la inclinare mai numita si Tilt. Aceasta functie este importanta, deoarece permite modificarea scrisului, a grosimii lui odata cu inclinarea varfului creionului.

Are rezistenta indelungata la scris, mai precis 20 de ore de lucru continuu si 180 de zile de asteptare, pentru o singura ora de incarcare. In plus, pixul se opreste automat dupa cinci minute de inactivitate, lucru util pentru a economisi durata de viata a bateriei.

Experienta scrisului sau a desenatului devine reala pentru ca se elimina timpul de intarziere din timpul procesului, tehnologia purtand numele de No Lag.

Datorita functiei magnetice, creionul se poate fixa pe tableta, evitandu-se astfel pierderea sau scaparea lui pe jos.

Scrisul cu acest creion de numai 167 milimetri este neted, sensibil si rezistent, iar varful este inlocuibil, fiind livrat cu un capat de rezerva.

Carcasa eleganta de aluminiu


Pe langa functia de control tactila si ledul care semnalizeaza incarcarea, creionul are un design elegant, confectionat din aluminiu, material rezistent la socuri, dar foarte usor si placut de folosit.

Fluiditatea si acuratetea acestui creion il fac indispensabil cand vine vorba de a-l folosi pentru necesitati diverse pe ecranul unui Ipad. 

Va asteptam pe pagina noastra, www. zenkabeat.com,  pentru mai multe detalii!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!