Acum poti comanda produsele tale favorite si la EasyBox!

Sa spargem gheata - produsele resigilate, intre da si ba

Sa spargem gheata - produsele resigilate, intre da si ba
Obisnuiti sa avem totul nou, impecabil, pentru ca suntem o societate de consum acum si ne place ca avem acces la o sursa atat de mare de produse, poate ca suntem mai sceptici cand vine vorba de produsele resigilate, cand facem o comparatie intre acestea si cele noi.

Astazi ne oprim la categoria de produse resigilate, de altfel dupa cum bine stiti si in pagina noastra dedicam o categorie speciala acestor produse. Sunt acestea bune, merita sa le alegeti? Iata argumente pro si contra!

Produsele resigilate - sa definim!

Produsele resigilate sunt noi. A nu se confunda cu ideea de produs second hand. De asemenea, sunt in perfecta stare de functionare, iar la exterior sunt ca si cele noi si sigilate. Care este diferenta totusi? Ca acestea nu mai au ambalajul lor original, cum le vedeti expuse in magazinele virtuale sau in showroom-uri.

Altfel spus, produsul resigilat are mici urme de uzura, posibil sa aiba si ambalaj deteriorat si astfel mai poate fi expediat unui client asa cum a fost el fabricat. Veti gasi ca explicatie ca un astfel de produs este cu usoare urme de folosire.

Atentie! Nu sunt produse reconditionate, nu sunt cu piese lipsa, cu defecte majore. De asemenea, nu pot fi numite slab calitative sau de mana a doua.

De ce avem produse resigilate

Sunt clienti care au returnat produsul. Este corect sa mentionam ulterior despre asta, deci sa trecem produsele la categoria resigilate. Motivele pot fi diverse si pot sa nu aiba absolut deloc legatura cu ceea ce tine de calitatea produsului. Poate clientul a gasit o alta oferta sau s-a razgandit intre tine, poate ca nu isi mai doreste absolut deloc sa faca o astfel de achizitie.

Pro si contra

Daca ar fi sa faceti o analiza a situatiei, aceasta se prezinta asa:

Pretul

Evident, un produs resigilat are un pret mai mic fata de unul nou. Reducerile de pret pot fi chiar destul de mari, de pana la 50%. Consultati pagina noastra de produse de acest tip si va veti convinge!

Calitatea

Un produs resigilat nu are o calitate indoielnica si mai scazuta fata de cele noi sigilate in ambalajul lor original. Pur si simplu a fost testat anterior, deci daca nu deranjeaza acest aspect, te convinge tot mai mult ideea de a cumpara.

Aspectul

Nu este de negat faptul ca produsele resigilate pot prezenta usoare urme de zgarieturi spre exemplu. Unele nici nu sunt prea vizibile, in orice caz acestea nu afecteaza buna functionare a unui dispozitiv, gadget, produs, asadar ramane doar o alegere ce tine de principii personale daca sa cumperi sau nu un produs resigilat.

Stoc redus

Fata de varietatea de produse din portofoliu, cand vine vorba de cele resigilate nu se poate spune ca exista stoc. Exista de cele mai multe ori un singur produs dintr-o categorie si o data cumparat, stocul ramane epuizat.

Din gama noastra de produse la categoria celor resigilate descoperim smartwatch resigilat si tastatura wireless. Suna tentant sa le cumperi?
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!