Acum poti comanda produsele tale favorite si la EasyBox!

De ce să alegi un irigator profesional portabil?

De ce să alegi un irigator profesional portabil?
Daca tot te declari fan inrait al ultimelor gadgeturi aparute pe piata, daca detii un smartwatch sau o tastatura universala de calitatile careia te-ai convins in ultima vreme, ce ai zice daca ai trece la urmatorul nivel si ai alege de la noi si un irigator profesional portabil?

Dorim sa facem tot posibilul sa aducem pe piata de profil printre cele mai performante noutati, asa ca, in cele cele urmeaza, vom discuta despre un produs de igiena orala care ar trebui sa fie nelipsit din rutina zilnica.

Ce calitati are un irigator profesional?

Vom enumera principalele calitati ale unui irigator profesional portabil si te vei convinge ca este o idee mai mult decat buna sa il achizitionezi de la noi la un super pret. Si mai ales cu livrare gratuita!

In primul rand, are un rezervor cu capacitate mare de umplere si anume 320 de mililitri. Apoi capatul rotativ setat la 360 de grade curata foarte usor chiar si locurile unde periuta de dinti nu ajunge in mod obisnuit.

In al doilea rand, este rezistent la apa, deci nu trebuie sa iti faci griji ca va aluneca accidental intr-un mediu lichid. 

Bateria se poate reincarca, deci nici din cauza asta nu sunt motive sa fii ingrijorat. Un gadget inteligent are si aceasta functie, pe langa multe altele.

Moduri de lucru diferite, igiena perfecta pentru dantura ta

Iti va placea cu siguranta felul in care acest irigator se va ocupa de sanatatea ta orala, deoarece are nici mai mult nici mai putin decat 9 moduri de lucru diferite intre ele. Tocmai ca tu sa te simti confortabil atunci cand o folosesti.

Asadar, ai modul normal de lucru cu vitezele soft, mediu si puternic, potrivit pentru dantura normala. Dacă ai dantura sensibila poti trece la modul Pulse, iar pentru a avea controlul total treci direct la modul Point. Vei sesiza rapid diferențele si vei putea trece treptat de la un mod de lucru la altul, in functie de preferintele tale personale.

In plus, daca odata ai stabilit un anume nivel de presiune si a fost ok, acest lucru ramane imprimat in memoria automata.

Capete diferite de curatare si oprire inteligenta la doua minute

Daca inca nu te-ai convins ca acest irigator este tot ce iti lipseste dintre colectia ta de gadgeturi, iti mai putem spune doar ca isi face treaba excelent datorita celor 10 capete de curatare care, fiecare in felul ei, se ocupa de o anumita portiune bucala. Si ca sa fii sigur ca bateria nu se consuma aiurea, gadgetul este programat sa se opreasca la 2 minute de cand a fost pornit. Inteligent, nu?

Si mai este faptul ca acest irigator profesional este portabil, prin urmare il poti lua cu tine oricand in deplasarile tale. Iar designul sau negru, rafinat si minimalist te va imbia cu siguranta sa il folosesti in fiecare zi.

In plus, nu stiu daca am pomenit despre aceasta, pretul este unul accesibil.

Vino pe site-ul nostru, www.zenkabeat.com, si te vei convinge de acest lucru!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!