Acum poti comanda produsele tale favorite si la EasyBox!

Cinema la tine acasa cu ajutorul unui videoproiector performant

Cinema la tine acasa cu ajutorul unui videoproiector performant
Cu siguranta ca tuturor ne plac filmele si serialele preferate care ne tin cu orele în fata ecranului, fie el de televizor sau laptop. Sigur, experienta este mult mai interesanta daca mergem la cinema, deoarece acolo actiunea se desfasoara pe un ecran mult mai mare, dandu-ti impresia ca faci parte si tu din poveste. Dar putem avea parte de genul acesta de experienta si in intimitatea caminului propriu, fara a fi nevoiti sa iesim din casa.

Cum se poate face acest lucru? Simplu, cu ajutorul unui gadget care iti va depasi asteptarile daca vei face achizitia din magazinul nostru on-line. Haideti sa vedem despre ce este vorba in cele ce urmează.

Un videoproiector adaptabil la Android si iOS

Cine nu isi mai aminteste de videoproiectoarele din copilarie care erau rudimentare, dar cu ajutorul carora se putea viziona impreuna cu toata familia diafilme? Erai o persoana importanta daca aveai in casa un asemenea aparat, iar ceilalti te invidiau pentru faptul ca iti permiteai sa vezi la tine acasa diverse filme de animatie si chiar documentare.

Pentru cei nostalgici avem o veste buna, varianta moderna si mult imbunatatita a acelui proiector se gaseste chiar in magazinul nostru on-line la un pret accesibil oricarui buzunar.

Acest proiector Wifi Zenkabeat ZK8319 este adaptabil la telefoanele de tip Android si iOS, pentru o experienta complexa de vizionare.

Accesibilitate si libertate wireless printr-un singur gest

Cu ajutorul acestui videoproiector pe care noi il comercializam pentru toti fanii care iubesc gadgeturile care le simplifica viata, vei avea parte de o experienta fantastica in interiorul caminului tau, oricind iti doresti momente de relaxare.

Nu vei mai avea nevoie de adaptoare sau alte produse similare cum ar fi un dongle, pentru ca acest videoproiector este special conceput pentru a face o pereche compatibila cu telefonul tau Android.

Astfel, sincronizarea lor va fi perfecta, oferindu-ti accesibilitate si libertate wireless, cu ajutorul conexiunii wi-fi. In plus, poți viziona programele tale preferate la fel ca de bine ca la cinema, deoarece imaginea proiectata pe o suprafata adecvata vizionarii, se intinde de la 50 pana la 250 inchi.

Pana la 30 000 de ore de vizionare in siguranta

Daca vechile proiectoare se incingeau repede si aveau nevoie de un timp de odihna, acest videoproiector este echipat cu unul dintre cele mai inovatoare sisteme de racire cu ventilatoare de tip Low-Noise care functioneaza odata cu el simultan.

Datorita acestor ventilatoare silentioase, caldura formata este disipata, iar durata de viata a lampilor este prelungita la maxim 30 000 de ore de vizionare.

Desi are dimensiuni reduse si nu va ocupa mult spatiu, proiectorul are o boxa incorporata ceea ce inseamna ca sunetul va fi impecabil, cu ajutorul suportului pentru sunet Dolby. În plus, functia de zoom digital poate reduce dimensiunea imaginii de la 100 la 75% fara a muta proiectorul pe perete.

Cu o interfata placuta, cu multe porturi de conectare, videoproiectorul va deveni o parte integranta a celorlalte periferice din caminul tau. Astfel te vei putea bucura de momente magice impreuna cu cei dragi, chiar in confortul locuintei tale.

Te asteptam in pagina noastra, www.zenkabeat.com, sa testezi acest gadget performant, sigur nu vei regreta!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!