Acum poti comanda produsele tale favorite si la EasyBox!

Castile wireless, gadgeturi de care avem nevoie zi de zi!

Castile wireless, gadgeturi de care avem nevoie zi de zi!
In fiecare zi avem apeluri telefonice urgente, importante, altele sunt de curtoazie. In fiecare zi avem taskuri diverse si fie vorba de viata personala sau profesionala, castile fac parte din ea. Iar daca tot folosim astfel de dispozitive, atunci de preferat sa fie unele dintre cele mai bune versiuni.

Cu siguranta toata lumea este de acord cu faptul ca sunt mai practice castile wireless. Nu mai este necesar astfel sa conectati o mufa in port. Conectarea prin functia Bluetooth inseamna un simplu gest.

La ce sa fim atenti cand alegem castile wireless

In principiu, oricine este interesat sa investeasca in astfel de casti are in vedere:

Tipul de casti. Pentru ca sunt atat de multe variante, de la cele in ear la cele over ear sau on ear. Nu sunt simple denumiri, ci tipologii diferite. Depinde cand folosesti aceste casti - posibil ca unii sa considere ca arata ciudat cu castile mari over ear. Insa in fond si alte detalii fac diferenta. Tineti cont de asemenea de varianta pe care o gasiti ca fiind mai confortabila voua.
Pretul - cat sunteti dispusi sa investiti in aceste casti? Inevitabil, pretul face diferenta si scurteaza din lista de optiuni.
Brandul - pentru ca exista si aici o competivitate maxima in domeniu. Sa fim sinceri, sunt multi cei care asociaza un brand cu calitatea absoluta.

Dar, in realitate, exista si mai multe aspecte de urmarit. Vanatorii de oferte se vor bucura sa descopere setul de casti wireless Zenkabeat la un super pret. De subliniat ca unele functii sunt extra avantaje:

3 tipuri de dopuri. Varfurile moi vor face ca purtarea castilor sa fie confortabila. Ai 3 dimensiuni diferite, pentru ca suntem diferiti, nu-i asa? Avem disconfort cand purtam casti mai mari decat urechile noastre, practic nu rezisti prea mult timp cu ele in ureche. Iata deci solutia, sa alegi o varianta adaptata tie.
● Sunt waterproof. Accidente se intampla oricand. Castile wireless nu iti mai atarna fire peste haine si pe langa urechi. Daca se intampla sa iti cada una in chiuveta, nu te speria, nu ai aruncat banii pe fereastra. Sunt waterproof si un pic de apa nu le strica.
Compatibile cu o varietate de dispozitive.
Control tactil. Practic sunt gandite sa iti faciliteze tie ritmul de zi cu zi.

Castile wireless - spune da unui gadget de care ai nevoie

Toata lumea are nevoie, la un moment dat, de casti. Iar daca acestea sunt wireless, cu atat mai bine. Ramai conectat cu apelurile pe care le efectuezi sau primesti si auzi imediat notificarile din telefon. Iar daca esti si genul de persoana care calatoreste des, esti la volan destul de mult timp din viata ta, castile wireless sunt varianta optima sa poti mentine conversatiile telefonice, fara griji.

Iar castile pe care le veti regasi la noi, www.zenkabeat.com, sunt ideale. Versiune moderna, eleganta, cu powerbank si stativ, cu functie de wake up Siri si nu numai. Descoperiti asadar o experienta sonora impecabila, redarea sunetelor fara sa fiti deranjati de fundal. V-am spus ca au super pret?!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!