Acum poti comanda produsele tale favorite si la EasyBox!

Baby monitor sau cum vor sta parintii mai linistiti dupa ce vor investi intr-un gadget practic

Baby monitor sau cum vor sta parintii mai linistiti dupa ce vor investi intr-un gadget practic
Orice parinte trece de la extaz la agonie, traieste emotii ca intr-un carusel cand are un pui de om in brate. De deciziile sale depind sanatatea si buna dispozitie a celor mici. Cine a spus ca este usor sa fii parinte? Totusi in vremurile moderne pe care le traim avem la indemana tot felul de gadgeturi care ne fac viata mai usoara. Printre altele si baby monitor, un dispozitiv de urmarire a bebelusului - functie audio si video integrate.

Cum va ajuta un baby monitor?

Un baby monitor este o modalitate excelenta de a urmari activitatea unui bebelus. Fie ca plecati din camera pentru alte nevoi, fie ca lasati bona sau pe altcineva in compania celui mic, cu un monitor precum acesta aveti siguranta ca urmariti indeaproape tot ce se intampla.

Monitorul in cauza are functie audio si video, un ecran de 4.3''. Are diverse functii ce va vor fi de mare ajutor. Spre exemplu are senzor de sunet si imediat avertizeaza cand bebelusul incepe sa planga spre exemplu - poate ca nu erati cu ochii pe monitor in acel moment, dar imediat veti sti ca e cazul sa verificati starea celui mic.

Include de asemenea:

● Talk-Back. Are microfon si difuzor, daca va dura pana cand sa ajungeti din nou in camera celui mic il puteti linisti vorbindu-i.
● Infrarosu.
● Monitorizare temperatura.
● Fara radiatii.
● Cantece de leagan. Muzica aceea linistitoare ce ar putea adormi si un adult este uneori cea care face diferenta intre un bebelus agitat si unul care se linisteste si adoarme imediat.
● 2 x zoom. Daca e nevoie sa urmariti detalii folositi-va de functia zoom.
● Notificare daca nu mai sunteti in aria de actiune a camerei.

In plus, nu e ca si cum acest tip de gadget va lasa balta. Poate ca somnul va fura la un moment dat atentia, insa un dispozitiv de acest gen este constant in misiune. Mai ales daca sunteti singuri acasa spre exemplu sau in cresterea unui bebelus nu aveti un ajutor de nadejde in prezenta unui alt adult, un monitor de acest gen este fix ce trebuie. Avertizeaza, va ajuta sa urmariti cum se manifesta bebelusul, are baterii ce functioneaza constant pana la 7 sau maxim 10 ore fara incarcare.

O fi o investitie buna?

Avand in vedere cat de stresanta este perioada de inceput, acomodare alaturi de un bebelus un baby monitor ar putea fi o masura de precautie si un mic ajutor despre cum sa fiti vigilenti si neobositi in aceasta misiune. De asemenea, acest produs este disponibil la noi la categoria de produse reduse. De ce? Este un baby monitor resigilat. Asta inseamna ca aveti sansa de a-l achizitiona la un pret mai bun ca oricand.

In timp ce puiul de om doarme, adultii isi pot desfasura, linistiti la randul lor, celelalte activitati casnice sau se pot odihni. Au de partea lor un dispozitiv care le permite sa fie extra vigilenti si sa nu-l scape din ochi pe cel mic, nici macar cand acesta doarme.

Cumprati acum un baby monitor. Produsul este aici:ww.zenkabeat.com.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!